Liberalii si pedistii se incaiera la Dabuleni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderii PNL Dolj au fost la un pas de a se lua la bataie duminica la Dabuleni unde au avut loc alegeri in cadrul organizatiei locale. Cele doua tabere reprezentate de deputatul Horatiu Buzatu si

Liderii PNL Dolj au fost la un pas de a se lua la bataie duminica la Dabuleni unde au avut loc alegeri in cadrul organizatiei locale.
Cele doua tabere reprezentate de deputatul Horatiu Buzatu si subprefectul Ion Groza s-au acuzat reciproc de masluirea alegerilor. Marul discordiei l-a constituit prezenta in sala a mai multor membri PD Dabuleni. Presedintele organizatiei locale a PNL Dabuleni l-a acuzat pe contracandidatul sau ca democratii au fost adusi in sala pentru a-l vota pe el. Dupa mai bine de trei ore de imbranceli, dispute, beligerantii l-au sunat pe secretarul general al partidului, Dan Motreanu, care i-a sfatuit sa continue alegerile. La alegeri a participat si liderul liberalilor din Camera Deputatilor, Crin Antonescu, care s-a aratat uluit de cele vazute: "Chiar daca e un partid aliat, cred totusi ca alegerile in PNL trebuie sa le faca liberalii, iar pe cele de la PD democratii." Ca urmare a tensiunilor din filiala, conducerea organizatiei a fost dizol-vata, presedinte interimar fiind numit ministrul agriculturii, Gheorghe Flutur.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite