Liberalii îl lasă pe Năstase pe seama PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

peneliştii aşteaptă ca PSD să ceară înlocuirea lui Adrian Năstase de la conducerea Camerei Deputaţilor. Deşi anunţaseră că vor iniţia o dezbatere parlamentară pe această temă, astăzi,

peneliştii aşteaptă ca PSD să ceară înlocuirea lui Adrian Năstase de la conducerea Camerei Deputaţilor. Deşi anunţaseră că vor iniţia o dezbatere parlamentară pe această temă, astăzi, în prima zi a sesiunii Legislativului, liderii PNL au declarat, ieri, la Sinaia, că un astfel de demers ar fi inutil şi chiar neregulamentar.
Premierul Călin Popescu Tăriceanu a arătat, după întâlnirea cu senatorii şi deputaţii partidului său, că situaţia funcţiilor de preşedinţi ai celor două Camere este clar stipulată de regulamente şi că PNL nu are decât să aştepte ca PSD să ia iniţiativa pentru schimbarea lor. Ministrul pentru relaţia cu parlamentul, Bogdan Olteanu, a întărit şi el că, procedural, singura formulă de revocare din funcţie a lui Adrian Năstase este propunerea grupului social-democrat din Cameră. "Unii lideri ai PSD, care nu-l iubesc pe Năstase, încearcă să exporte această problemă la alte partide, iar noi nu vrem asta. Adrian Năstase este exclusiv în patrimoniul PSD", a arătat Olteanu. La rândul său, vicele liberal Puiu Haşotti a spus că o dezbatere în parlament pe această temă - aşa cum, de altfel, a propus recent secretarul general al PNL, deputatul Dan Motreanu - este neregulamentară.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite