Liberalii ieşeni s-au lansat pe muzică şi lasere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidaturile liberalilor ieşeni la alegerile locale au fost lansate sâmbătă cu jocuri de lumini şi laser, în prezenţa şefului PNL, Călin Popescu Tăriceanu. Candidaţii, îmbrăcaţi cu

Candidaturile liberalilor ieşeni la alegerile locale au fost lansate sâmbătă cu jocuri de lumini şi laser, în prezenţa şefului PNL, Călin Popescu Tăriceanu. Candidaţii, îmbrăcaţi cu haine galbene, au fost prezentaţi oficial la Sala Polivalentă din capitala Moldovei, unde au participat peste 2.000 de liberali şi simpatizanţi din tot judeţul.

Lansarea candidaţilor a fost precedată de dansuri irlandeze, manifestarea încheindu-se cu un concert al trupei Sistem. Cristian Adomniţei, ministrul Educaţiei, a intrat în cursa pentru primăria Iaşiului cu o gafă.

La câteva minute după ce liderul PNL Iaşi, Relu Fenechiu, a prezentat-o pe Camelia Gavrilă, şeful Inspectoratului Şcolar Iaşi, drept candidat la funcţia de consilier judeţean, Adomniţei a întrebat-o: „Camelia, vrei sa fii viceprimăriţa mea?”

Deputatul Traian Dobre, surprins anul trecut de camerele TV dormind în parlament, a fost desemnat pentru şefia Consiliului Judeţean. „Acum două zile nu ştiam că voi fi nominalizat, dar la Bucureşti a fost cel mai important moment, summitul NATO, şi acolo domnul Tăriceanu şi domnul Fenechiu s-au sfătuit cu Bush şi cu Putin şi m-au ales pe mine”, a glumit Dobre.
În schimb, premierul Tăriceanu a vorbit despre realizările guvernului şi a criticat celelalte partide.

„La alegerile care vin, cetăţenii vor trebui să arate că vremea celor de la PSD a trecut, iar oportunismul de tip PD-L nu e ceea ce vor românii. Este imposibil să fie condus Iaşiul de un primar şi un preşedinte de CJ incompetent”, a spus şeful PNL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite