Liberalii au hotărât execuţia lui Crin Antonescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

sprijinului politic pentru Antonescu şi înlocuirea acestuia cu un reprezentant al cercului Tăriceanu-Olteanu. Surse liberale susţin că pe lista favoriţilor la ocuparea fotoliului lui Crin

sprijinului politic pentru Antonescu şi înlocuirea acestuia cu un reprezentant al cercului Tăriceanu-Olteanu. Surse liberale susţin că pe lista favoriţilor la ocuparea fotoliului lui Crin Antonescu se numără Cătălin Micula - unul dintre patronii grupului European Drinks - Horia Uioreanu, în prezent vicelider de grup, sau Cornel Popa, cel care a pierdut ultima dată cursa pentru şefia grupului. Printre cei care vor cere retrogradarea lui Crin Antonescu se numără deputaţii Cristian Adomniţei, Horia Uioreanu, Relu Fenechiu, Dumitru Pardău, Sandu Capră, Romică Andreica sau George Dragomir. "Ieşirea lui Crin Antonescu a pus capac nemulţumirilor noastre, nemulţumiri care pleacă inclusiv de la numeroasele absenţe ale liderului nostru de grup. În plus, cred că este inacceptabil să încerci să-ţi faci imagine lovind în propriul partid", ne-a declarat, ieri, Cristian Adomniţei. Subiectul are toate şansele să ajungă şi pe ordinea de zi a şedinţei Comitetului Executiv al PNL de astăzi. Sursele amintite au precizat că opozanţii actualului şef al deputaţilor vor cere chiar sancţionarea drastică a acestuia, după modelul lui Cristian Boureanu, suspendat anul trecut din conducere pentru o serie de declaraţii critice. Membrii conducerii liberale sunt reticenţi în a adopta o soluţie extremă, de genul excluderii din partid în cazul lui Crin Antonescu.

Liderului grupului PNL nu demisioneaza
Crin Antonescu, contestatarul premierului şi al preşedintelui Camerei, ne-a declarat, ieri, că nu are de gând să-şi dea demisia din funcţia de lider de grup, dar că se va supune oricărei decizii luate prin vot. "Dacă vor dori să mă schimbe, să o facă, dar vreau ca fiecare dintre deputaţi să-şi asume responsabilitatea unui vot. Dacă cineva decide că nu trebuie să mai fac parte din acest partid, la fel, trebuie să-şi asume răspunderea şi să mă excludă", a spus Antonescu. El a adăugat că are de gând să vină astăzi la şedinţa liderilor PNL, pentru a-şi susţine punctul de vedere.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite