Liberalii caută o cale să-l recupereze pe Stolojan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

sau primarul municipiului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan "Pinalti".Cea mai recentă voce din corul celor care îl vor înapoi pe Stolojan este ministrul agriculturii, Gheorghe Flutur. El a deschis,

sau primarul municipiului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan "Pinalti".
Cea mai recentă voce din corul celor care îl vor înapoi pe Stolojan este ministrul agriculturii, Gheorghe Flutur. El a deschis, la şedinţa de luni a Comitetului Executiv, discuţia despre oportunitatea reprimirii fostului preşedinte PNL, arătând că tot mai mulţi membri din ţară dau semnale că regretă excluderea lui Stolojan şi, chiar dacă nu intenţionează deocamdată să adere la platforma acestuia, ar dori ca el să revină în partid.
De partea cealaltă, oamenii din tabăra premierului Călin Popescu Tăriceanu s-au arătat convinşi că ideea de a-l reîncorpora pe Stolojan aparţine celor care au fost contactaţi de platformişti pentru a li se alătura. "Probabil că au folosit această formulă pentru a îmbrăca refuzul de a adera la platformă:
Decât să venim noi la tine, mai bine te întorci tu la noi
", ne-a declarat un membru al conducerii PNL, care a precizat că, în prezent, această mişcare nu s-a manifestat coerent în interiorul formaţiunii. Totuşi, apropiaţii primului-ministru admit faptul că unora dintre liberali le-ar surâde ideea recuperării lui Stolojan din tandemul cu Valeriu Stoica şi aducerea lui înapoi în partid, însă nu-şi fac probleme din acest motiv. "În momentul de faţă, nu vorbeşte nimeni cu Stolojan, nu există un contact oficial cu el", a arătat un lider PNL. Totuşi, potrivit unor surse din partid, şeful guvernului a spus, luni, la şedinţa Comitetului Executiv, că este deschis unui dialog cu Theodor Stolojan, însă acest lucru nu este posibil din cauza faptului că susţinătorii platformei nu urmăresc decât distrugerea PNL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite