"Le-am spus golanilor atârnaţi pe balustradă să-şi ia catrafusele"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Excluderea din partid a lui Codrin ştefănescu a fost validată marţi seară de către Biroul Executiv al PSD Bucureşti după o şedinţă agitată. Cu 33 de voturi pentru, 15 împotrivă şi patru

Excluderea din partid a lui Codrin ştefănescu a fost validată marţi seară de către Biroul Executiv al PSD Bucureşti după o şedinţă agitată.
Cu 33 de voturi pentru, 15 împotrivă şi patru abţineri, Codrin ştefănescu a fost exclus din PSD. În ceea ce-l priveşte pe Vlad Dumitrescu, care-şi pierduse funcţia de preşedinte al TSD Bucureşti, Sorin Oprescu spune că "el fiind numit, şi nu ales, s-a repus adevărul în drepturi. De altfel, în câteva luni vor fi alegeri". Sorin Oprescu speră ca, în ceea ce îl priveşte pe Octavian Petrovici, acesta să revină asupra demisiei pe care şi-a înaintat-o. Cât priveşte agitaţia care a fost la sediul PSD Bucureşti, Oprescu spune: "O să încercăm să refacem segmentele de disciplină de care se pare că unii membri au cam uitat. Eu cred că am terminat astăzi meciul, suporterii au mers acasă liniştiţi, nu ştiau scorul probabil, acum îl ştiu, mai rămâne de parcurs distanţa până la troleibuz", a comentat Oprescu. La rândul său, Mircea Geoană nu s-a arătat prea încântat de ceea ce s-a întâmplat în sediu. "Am dispus ca toţi aceşti derbedei şi mercenari să plece imediat din sediul de partid. Eu nu sunt dispus să intru într-un sediu de partid, cu atât mai puţin la PSD Bucureşti, şi să văd tot soiul de golani atârnaţi pe balustradă. Le-am spus să plece imediat, să-şi ia catrafusele şi să se ducă de unde au venit", a declarat Mircea Geoană, la finalul şedinţei Biroului Executiv Municipal. Codrin ştefănescu nu vrea însă să recunoască excluderea sa din partid. "Urmează o bătălie statutară, acum, în partid. A fost un vot corect, în urma acestui vot propunerea de excludere a mea a fost ratificată, deşi mulţi colegi m-au susţinut. Momentan, mai am o cale de atac şi am de gând să o duc la îndeplinire. Până atunci, mă abţin să fac orice fel de declaraţii, că mi s-a şi pus în vedere acest lucru, dacă jucăm corect pe statut, vom juca aşa", a declarat Codrin ştefănescu, la finalul şedinţei.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite