Lăzăroiu: "La insistenţele preşedintelui, familia lui Teo Peter a primit o sumă cu mai multe zerouri"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a afirmat că familia lui Teo Peter nu a primit ca despăgubire "jignitoarea sumă de 8000 de dolari", ci o sumă "cu mai multe zerouri", la insistenţele şefului statului.

"La insistenţele preşedintelui Traian Băsescu, familia lui Teo Peter nu a primit despăgubire jignitoarea sumă de 8000 de dolari, aşa cum intenţionau autorităţile americane să îi ofere, ci o sumă cu mai multe zerouri (preşedintele chiar i-a ironizat pe americani, spunând că, dacă sunt prea săraci, le dăm noi un milion de dolari să plătească despăgubiri familiei)", a scris consilierul prezidenţial pe Madame Blogary.

El a explicat "cum stau lucrurile în cazul Teo Peter":
"1. Accidentul lui Teo Peter şi extragerea din ţară a militarului diplomat american s-a petrecut în zilele în care Năstase îşi amenaja vila Lac pentru a se încorona preşedinte. N-a fost să fie! Cu preşedinţia. Că americanul, dus a fost.
2.Preşedinte Traian Băsescu a preluat cazul şi a insistat pe lângă ambasada SUA ca făptaşul să fie judecat în România, chiar dacă ar fi făcut închisoare în SUA. Era vorba de a asigura un proces corect cu martori români, care n-ar fi putut ajunge peste Ocean", a punctat Lăzăroiu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite