Lăzăroiu, despre Antonescu: Nevropat cu acte care va sfârși într-un spital de boli nervoase

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sebastian Lăzăroiu
Sebastian Lăzăroiu

Sebastian Lăzăroiu îi transmite președintelui interimar Crin Antonescu că nu a fost dat afară din funcția deținută la Palatul Cotroceni, ci "a cerut eliberarea din funcție" atunci când Traian Băsescu a fost demis, motivând că nu a rămas în continuare la Palat deoarece "nu poate consilia un uzurpator".

"Înţeleg că Hugo Chavez instalat de o divizie de tancuri parlamentare la Cotroceni acum câteva zile ar fi zis că am fost dat afară din funcţia de consilier. Vreau să îi spun şi cu această ocazie acestui nevropat cu acte că AM CERUT eliberarea din funcţie exact în ziua în care adevăratul Preşedinte al României Traian Băsescu a plecat de la palat dintr-un singur motiv: nu pot fi consilierul unui uzurpator. Mi-e milă de Crin. Destinul lui, după cum ştiu că se teme şi el, este că va sfârşi într-un spital de boli nervoase. Şi, din decenţă, n-aş vrea să vorbesc mai mult despre asta", scrie Lăzăroiu pe facebook, comentând afirmațiile făcute de președintele interimar la Antena 3, despre plecarea lui de la Palatul Cotroceni.

De menţionat că remarca "a fost dat afară" a fost folosită de moderatorul emisiunii, Victor Ciutacu, Antonescu spunând de fapt că Lăzăroiu a fost "eliberat din funcţie, ca să vorbim foarte elegant".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite