Lăzăroiu despre Ilie Sârbu: “Popă politician cu sutană de securist”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Muncii, Sebastian Lăzăroiu, i-a luat apărarea consilierului său Mirel Axinte, alias "Bleen" care înjurase un sinucigaş pe un blog, subliniind că "un popă politician cu sutană de securist şi o haită de hiene plătite de PSD să mintă în fiecare seară la televizor" nu sunt în măsură "să-l linşeze mediatic" pe apropiatul său.

Lăzăroiu a declarat că nu îi va cere lui Mirel Axinte demisia, mai ales după ce el l-a asigurat că regretă. "Am avut o discuţie azi cu Mirel Axinte. Ştie că a greşit. Regretă. A spus-o şi public. Linşajul mediatic pe care l-am văzut aseară la Realitatea TV m-a dezgustat profund. Probabil nu doar pe mine. Mă uitam cine sunt cei care îl judecă pe Mirel Axinte şi îi cer demisia. Un popă politician cu sutană de securist (senatorul PSD Ilie Sârbu) şi o haită de hiene plătite de PSD să mintă în fiecare seară la televizor", a spus ministrul Muncii, într-un interviu la HotNews. "Răspunsul e nu. Nu îl voi demite. A greşit, a învăţat lecţia, end of story", a insistat Sebastian Lăzăroiu.

"La mulţi ani" pentru "Albă ca Zăpada"

În opinia ministrului, "comentariile mai colorate" sunt normale pentru o platformă virtuală aşa cum este "blogary", "un blog viu ţinut în viaţă de oameni cu convingeri liberale". "Aşa e în spaţiu virtual. Mai puţină ipocrizie decât în studiourile de televiziune, unde se adună înţelepţii poporului pentru lapidarea politicienilor", a mai comentat Lăzăroiu, adăugând că nu va ezita să scrie pe "blogary" când are ceva de spus, dând exemplu scenariului cu "Albă ca Zăpada politică", lansat în urmă cu exact un an pe acest blog.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite