Lăzăroiu: USL ar lua mai multe voturi cu Tăriceanu şi Năstase

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crin Antonescu şi Victor Ponta au de rezolvat conflictele din interiorul USL
Crin Antonescu şi Victor Ponta au de rezolvat conflictele din interiorul USL

Sebastian Lăzăroiu, fost consilier prezidenţial şi ministru al Muncii, crede că USL ar obţine mai multe voturi în alegerile ce vin dacă cele două partide din alianţă, PSD şi PNL, ar fi conduse de Adrian Năstase, respectiv Călin Popescu Tăriceanu.

“Cred că da, ar lua mai multe voturi, pentru că au experienţă mai multă (decât Victor Ponta şi Crin Antonescu - nota red.). Şi, în general, dacă te uiţi la leadershipul lor, n-au fost nişte lideri încălecaţi de propriul partid. Au reuşit să stăpânească partidul. Poate, mai mult Năstase decât Tăriceanu. Năstase a fost un lider puternic în PSD şi a reuşit să facă lucruri împotriva baronilor locali”, a spus Lăzăroiu.

Asta, spre deosebire de actualii preşedinţi ai celor două partide, Victor Ponta şi Crin Antonescu, despre care Lăzăroiu crede că “nu se pot impune în propriile partide”.

Poziţia celor doi “este extrem de vulnerabilă în perspectiva în care nu va exista USL pe buletinul de vot”, completează Lăzăroiu. “Şi ei ştiu asta, de aceea sunt cam singuri acum şi ambii fac eforturi să ţină lucrurile împreună. Dacă proiectul politic pe care şi l-au asumat împreună eşuează înainte de  alegeri, ei răspund cu capul, pentru că aşa se întâmplă în politică”, a explicat Sebastian Lăzăroiu.


Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite