Lăzăroiu: Ponta încalcă legea cu o uşurinţă demnă de un criminal în serie. Antonescu, un om extrem de labil psihic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-un interviu acordat ziare.com, fostul consilier prezidenţial, Sebastian Lăzăroiu, a spus că, în urma acţiunii de a-l demite pe Traian Băsescu, Victor Ponta şi Crin Antonescu „au pus în evidenţă tot ce nu s-a văzut până acum“. „Şi-au evidenţiat mai bine profilul uman“, este de părere Lăzăroiu.

Despre premierul Victor Ponta, fostul consilier al lui Traian Băsescu spune că este un om care a trăit toată viaţa în minciună.

„Şi-a mistificat cariera, identitatea. El nu e nimic din ce spune că e: nu e nici doctor, nu e nici procuror, nu e nici prim-ministru. Doctor nu e pentru ca şi-a plagiat teza. Nu e nici Master prin Catania sau la Oxford. Procuror nu poate fi un om care încalcă legile cu o uşurinţă demnăde un criminal în serie“, a punctat Lăzăroiu, subliniind că „prim-ministru nu poti fi doar pentru că ai girofar şi coloană (n.r. – coloană oficială). Trebuie să guvernezi o ţară, ai nişte responsabilităţi“.

În ceea ce-l priveşte pe Crin Antonescu, Lăzăroiu îl consideră „bolnav de putere“ şi un om „extrem de labil psihic“, care „îşi acoperă labilitatea într-o mare de vorbe fără să spună nimic“.
„E un om care n-a făcut absolut nimic în viaţa lui şi care are pretenţia să ajungă preşedintele României. După parerea mea,  Antonescu nu trece de nici o evaluare psihiatrică serioasă“, spune Lăzăroiu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite