Lăzăroiu: Va fi anul independenţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sebastian Lăzăroiu
Sebastian Lăzăroiu

Fostul consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a declarat, astăzi, la Suceava, că va fi anul independenţilor la alegerile locale, aceştia urmând să obţină multe voturi care să strice calculele electorale ale partidelor politice.

"Anul acesta va fi anul independenţilor. E o oportunitate. Veţi vedea mulţi independenţi care vor atrage multe voturi. Anul acesta vor lua mult mai multe. Nu zic că ar putea să câştige, ar fi şi greu, dar vor rupe voturi şi să strice jocuri ale partidelor la nivelul municipiilor. E o provocare pentru toate partidele", a spus Lăzăroiu.

Fostul consilier prezidenţial a estimat că la alegerile locale USL va obţine 35-37 la sută din voturi, PDL sau Mişcarea Populară aproximativ 30 la sută din voturi, iar PP-DD, cu o cotă de 18-20 la sută, va obţine 7-8 la sută din cauză că nu au candidaţi şi structuri, iar electoratul partidului este vulnerabil la mită electorală.

"Dacă PDL merge singur, şi nu cu Mişcarea Populară lucrurile nu se vor schimba şi nu va lua mai puţin de 27-28 la sută. Mişcarea Populară nu va aduce zece procente ci doar două-trei", a spus Lăzăroiu.

Acesta consideră că UNPR ar putea ajunge la un procent de 5 la sută din voturi, iar UDMR va avea probleme din cauza noului partid constituit de Laszlo Tokes,în timp ce PRM "nu va face mare lucru".

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite