Lăzăroiu s-a răfuit cu Aura Vasile la audierile din Comisia de Muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Muncii, Sebastian Lăzăroiu, a avut un schimb de replici cu deputatul PSD Aura Vasile la Comisia pentru Muncă de la Cameră, pe tema dialogului părţii române cu autorităţile de la Madrid în condiţiile restricţiilor de pe piaţa muncii impuse de Spania românilor.

După ce a expus situaţia legată de restricţiile de pe piaţa muncii, Lăzăroiu a întrebat-o pe deputatul PSD Aura Vasile dacă ea şi partidul ei au discutat cu premierul socialist Jose Luis Zapatero în legătură cu acest subiect. "De câte ori a mers PSD la Madrid? Cine de la dumneavoastră a mers la Madrid să vorbească cu socialiştii?", a întrebat Lăzăroiu. Nemulţumită, Aura Vasile i-a replicat ministrului că nu are dreptul să o chestioneze, în condiţiile în care ea a fost aleasă în funcţie, în timp ce el a fost numit. "Domnule ministru, nu vă dau voie să vorbiţi peste mine. Diferenţa dintre mine şi dumneavoastră este că eu sunt aleasă, iar dumneavoastră sunteţi numit", a insistat Aura Vasile.

Deputatul PSD a sugerat apoi că la discuţii cu premierul socialist Zapatero ar fi trebuit să fie trimişi reprezentanţi ai UNPR, "care se revendică de stânga".

Ulterior, Lăzăroiu s-a arătat deranjat de faptul că a tot fost întrerupt de mai multe ori de deputaţi ai Opoziţiei şi a spus că, la următoarele discuţii, va trimite un secretar de stat dacă el, ca ministru, nu este respectat.

Discuţiile în contradictoriu au continuat apoi mai multe minute. "Iar ajungeţi la PSD? Suntem în opoziţie, omule, de cinci ani", i-a replicat un deputat PSD ministrului Muncii, potrivit Mediafax. "Şi o să mai staţi încă cinci ani", i-a răspuns Lăzăroiu, subiectul încheindu-se odată cu ieşirea din sală a ministrului Baconschi.

Miniştrii Lăzăroiu şi Baconschi au venit la Parlament pentru a discuta cu reprezentanţii Comisiei pentru Muncă despre restricţiile de pe piaţa muncii impuse de Spania românilor.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite