Tokes: Prefer un candidat român cinstit decât un maghiar corupt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Europarlamentarul Laszlo Tokes a declarat, astăzi, că preferă ca în conducerea Primăriei Oradea şi a Consiliului Judeţean Bihor să existe "un candidat român cinstit decât un maghiar corupt".

"După părerea mea, este mai potrivit un candidat român cinstit decât unul maghiar corupt. Nu avem nevoie noi, maghiarii, de conducători care fac abuzuri cu interesele comunităţii maghiare. Nu e neapărat nevoie să fim (comunitatea maghiară - n.r.) în toate guvernele, nu este nevoie să avem neapărat un viceprimar şi un vicepreşedinte de Consiliu Judeţean, dacă ei nu servesc interesele noastre adevărate", a spus Tokes.

Laszlo Tokes a afirmat că liderii UDMR Bihor au desemnat la Primăria Oradea şi la conducerea CJ Bihor reprezentanţi din "linia a doua" a partidului pentru a ascunde "corupţia" liderilor organizaţiei.

"Liderii UDMR Bihor, conform metodologiei PCR de promovare a eşalonului doi, încearcă să recâştige legitimitatea pierdută cu această linie a doua a partidului UDMR, dar în culise tot ei rămân şefi. Aceasta este o şarlatanie", a spus Tokes.

UDMR l-a desemnat candidat la Primăria Oradea pe fostul ministru al Sănătăţii, Cseke Attila, dar acesta nu figurează şi pe lista de consilieri locali, deoarece funcţia de viceprimar, care în ultimii 22 de ani a revenit candidatului UDMR la Primăria Oradea, a fost alocată, în cadrul Uniunii, tot actualului viceprimar Rozalia Biro.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite