Laszlo Borbely: Refuz orice acuzație și sper că voi reuși să îmi dovedesc nevinovăția

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ministrul Mediului, László Borbély
Ministrul Mediului, László Borbély

Fostul ministrul al Mediului Laszlo Borbely a declarat că respinge orice acuzație adusă de DNA, însă a demisionat pentru ca niciun fel de suspiciune asupra Guvernului.

Iată  declarația scurtă a fostului ministru al Mediului:

Primul cuvânt care îmi vine în minte este demnitate. Sunt în politică din 1990. Mă cunoaște lumea, mă cunosc primarii, mă cunosc președinții CJ, știu ce fel de om sunt. În 20 de ani nu poți să fii altfel decât cum ești.

Să organizezi un minister, să reprezinți România dacă e cazul și la ONU și în alte funcții în această perioadă. Această experiență, acest bagaj de cunoștințe și sper, acest respect reciproc față de cei cu care am fost în relații directe de 25 de ani nu se acumulează de pe o zi pe alta.

Stau drept și astăzi și o să stau drept și mâine, și poimâine față de oricine.

Vreau să mulțumesc celor cu care am colaborat la Mediu. Atunci când am aflat de comunicatul DNA am luat decizia că voi demisiona astăzi. Nu pentru că aș avea motive. Refuz orice acuzație, pe care o consider nefondată și sper că voi reuși să îmi dovedesc nevinovăția. Pentru a nu plana niciun fel de suspiciune asupra guvernului am decis să demisionez.

Asta i-am transmis astăzi primului ministru., i-am comunicat și președintelui Băsescu și eu cred că așa e corect. Nu înâmplător cuvântul de "demnitar", vine din cuvântul de demnitate.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite