Kovesi: “Daniel Morar mă poate înlocui”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laura Codruta Kovesi
Laura Codruta Kovesi

Procurorul general al României Codruţa Kovesi a declarat, joi seara, la Digi 24, că cel care va veni în locul ei trebuie să fie un procuror profesionist şi onest, precizând că Daniel Morar poate fi o soluţie.

Întrebată ce tip de înlocuitor s-ar potrivi pentru funcţia ei, Kovesi a răspuns că vede "un procuror profesionist, onest, pentru care munca este mai importantă decât orice".

Referitor la posibilitatea ca Daniel Morar să îndeplinească aceste criterii, Kovesi a răspuns: "Da, poate să îndeplinească".

"Dacă sunt întrebată, pot face chiar o listă cu nume" a spus Kovesi, menţionând că se referă la procurori profesionişti şi oneşti.

Kovesi a mai adăugat că, cei şase ani de când este procuror general, au fost ani grei, plini şi care au trecut foarte repede.

Codruţei Kovesi îi încetează mandatul de procuror general al României în 2 octombrie 2012, în timp ce mandatul lui Daniel Morar în fruntea DNA a expirat în 12 februarie anul acesta, Codruţa Kovesi delegându-l din 13 februarie pentru încă şase luni, potrivit legii.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite