Kelemen: Nu am luat o decizie cum votăm, părerile sunt foarte împărţite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kelemen Hunor
Kelemen Hunor

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, astăzi, că parlamentarii Uniunii nu au luat încă o decizie privind votul la cererea de suspendare a preşedintelui, întrucât aşteaptă avizul Curţii Constituţionale.

"Am discutat despre suspedarea preşedintelui, am ascultat astăzi pe colegii mei, şi ieri am avut o şedinţă la Cluj cu prezidiul UDMR, deocamdată o decizie nu am luat, nu am votat, aşteptăm avizul Curţii Constituţionale, aşteptăm încă o rundă de discuţii fiindcă părerile sunt foarte împărţite în grup în ceea ce priveşte comportamentul nostru astăzi la vot şi la şedinţa Camerelor reunite", a declarat Kelemen.

Liderul UDMR a mai spus că o nouă şedinţă cu parlamentarii Uniunii va avea loc după ora 16.00.

"Nu am avut nicio discuţie, nici cu PDL, nici cu USL, cu nimeni", a mai susţinut Kelemen Hunor, după ce a fost întrebat dacă liderii Uniunii au discutat cu reprezentanţii PDL sau USL.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, astăzi, că a avut discuţii cu liderul UDMR, Kelemen Hunor, cu preşedintele executiv al UNPR, Gabriel Oprea, şi cu liderul grupului minorităţilor din Parlament, Varujan Pambuccian, privind votul la cererea de suspendare a şefului statului.

"Am vorbit cu fiecare. Hunor va observa cu atenţie decizia Curţii şi va lua măsuri în consecinţă. Declaraţia lui Pambuccian aţi văzut-o, sunt multe păreri la minorităţi. Iar Oprea a fost ferm - nu va vota suspendarea", a spus Blaga, răspunzând unei întrebări referitoare la discuţii avute cu foştii parteneri de guvernare pe tema suspendării.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite