Kelemen Hunor: Momentan nu se pune problema ieşirii UDMR din coaliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, afirmă că momentan nu se pune problema ieşirii Uniunii din coaliţia de guvernare alături de PDL.

Hunor a refuzat să comenteze declaraţia liderului PNL, Crin Antonescu, potrivit căreia USL garantează accesul UDMR la guvernare până în 2016, dacă în septembrie va refuza să mai gireze actualul Guvern. Kelemen Hunor a declarat că în prezent coaliţia de guvernare funcţionează la parametri normali.

"Nu comentez acest lucru, suntem în coaliţie, momentan nu se pune problema ieşirii noastre din coaliţie. Coaliţia funcţionează în acest moment în parametri normali. Nu vreau să comentez această invitaţie a domnului Crin Antonescu", a spus Kelemen Hunor.

El a afirmat că este optimist în privinţa rezultatelor care vor fi obţinute de UDMR la alegerile de anul viitor.
"Sigur, fiecare dintre noi e optimist, unii sunt superoptimişti, alţii mai puţin optimişti. Şi eu sunt optimist în ceea ce priveşte rezultatele la alegerile de anul viitor şi sunt convins că vom avea un rezultat bun", a mai spus Kelemen.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sâmbătă, la Mamaia, că USL garantează UDMR accesul la guvernare până în 2016 dacă în septembrie Uniunea refuză să mai "gireze" o guvernare "dezastruoasă".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite