Kelemen Hunor: Nu am discutat detalii despre majorarea salarială

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, spunea că alegerile din 2012 vor fi cele mai grele din ultimii 20 de ani
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, spunea că alegerile din 2012 vor fi cele mai grele din ultimii 20 de ani

Preşedintele UDMR Kelemen Hunor a declarat că, în şedinţa de astăzi a coaliţiei, nu au fost discutate detalii privind majorarea salariilor bugetarilor, dar că reprezentanţii partidelor din coaliţie susţin creşterea salarială.

"În şedinţa de luni a coaliţiei nu am discutat detalii, amănunte sau termene în ceea ce priveşte majorarea salariilor bugetarilor, dar toată lumea a spus că susţine o astfel de majorare. Nu am discutat nici procente. Trebuie să vedem după 30 martie, în funcţie de veniturile din primul trimestru, altceva nu am discutat, nu am intrat în detalii", a spus Kelemen Hunor.

Liderul deputaţilor PDL, Mircea Toader, a declarat că liderii coaliţiei au decis, luni, ca salariile bugetarilor să fie majorate începând cu luna iunie, urmând ca Guvernul să analizeze procentul cu care se va face majorarea, potrivit Mediafax.

Preşedintele Traian Băsescu a afirmat, duminică, la emisiunea "După 20 de ani" de la PRO TV, că declaraţia privind revenirea salariilor la nivelul anterior tăierilor nu a fost făcută din populism, ci pentru că s-au îndeplinit condiţiile stabilite.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite