Isărescu, cel mai blând vânător din ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PSD Adrian Năstase a pierdut, sâmbătă, şi ultima funcţie de notorietate pe care o mai deţinea aceea de şef al vânătorilor şi pescarilor sportivi din România. Năstase i-a cedat

Deputatul PSD Adrian Năstase a pierdut, sâmbătă, şi ultima funcţie de notorietate pe care o mai deţinea aceea de şef al vânătorilor şi pescarilor sportivi din România.
Năstase i-a cedat guvernatorului Băncii Naţionale, Mugur Isărescu, fotoliul de preşedinte al AGVPS, pe care l-a ocupat încă din 1993. Isărescu, care a mărturisit că nu este "nici vânător înfocat, nici pescar perseverent", şi-a depăşit net ceilalţi doi contracandidaţi - doctorul Bogdan Marinescu, şeful Maternităţii Giuleşti, şi ştefan Stoica, liderul filialei tulcene a acestei asociaţii obţinând 335 de voturi, din cele 359 valabil exprimate. "Va trebui să dezvoltăm acum şi o secţie de vânătoare de lei în România. Deocamdată, am ajuns până la nivelul ursului brun, dar de acum încolo, poate că vânatul mare va fi la nivel de lei în ţara noastră", a glumit social-democratul Năstase pe seama guvernatorului BNR. De altfel, din discursul de adio al lui Năstase nu au lipsit aluziile la situaţia politică actuală. Fostul preşedinte al AGVPS i-a amuzat pe vânătorii şi pescarii strânşi în sala hotelului din Poiana Braşov al afaceristului Ioan Neculaie cu fel de fel de vorbe de duh. "Un om nu poate minţi decât în trei situaţii: înainte de alegeri, în timpul războiului şi după o partidă de vânătoare. Acum nu suntem nici în război, nici după vânătoare... despre alegeri, însă, mai vedem...", a perorat Adrian Năstase.
Noul preşedinte al AGVPS şi-a făcut

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite