Iorgovan, mandatat cu puteri excepţionale de Geoană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

mandat politic care îi conferă puteri nelimitate, mandat semnat de Mircea Geoană şi de Miron Mitrea. Cu un mandat atât de greu, Iorgovan a trecut la fapte. Surse din partid spun că prima

mandat politic care îi conferă puteri nelimitate, mandat semnat de Mircea Geoană şi de Miron Mitrea. Cu un mandat atât de greu, Iorgovan a trecut la fapte. Surse din partid spun că prima şedinţă a conferinţei judeţene s-a terminat cu o revoltă a membrilor organizaţiei. Senatorul Antonie Iorgovan se va implica în organizaţia Caraş-Severin pentru eliminarea "corupţilor şi baronilor locali", se arată în mandatul primit de acesta de la centru. El mai avea obligaţia "să sprijine nemijlocit activitatea Comisiei de integritate, pentru analizarea tuturor cazurilor cunoscute opiniei publice de corupţie şi de abuzuri în funcţie, indiferent de persoane şi de perioadă", se mai arată în "mandatul politic" semnat de Mircea Geoană. Preşedintele PSD, Mircea Geoană, recunoaşte că şi-a pus semnătura pe un mandat încredinţat lui Antonie Iorgovan: "A primit un mandat de transfer şi de implicare în activitatea politică pentru că Talpeş părăsise organizaţia". El adaugă: "Domnul Iorgovan ar trebui să nu-şi mai ascundă declaraţiile iresponsabile care au stat la baza excluderii lui, sub umbrela acestui mandat". Surse din partid spun că Geoană a fost nevoit să semneze mandatul politic deoarece a fost rugat de Ion Iliescu, care l-a asigurat că totul va fi bine la Caraş.

Iorgovan afirmă că organizaţia Caraş e coruptă
Pentru Antonie Iorgovan lucrurile sunt clare: "Sunt probe indubitabile că un grup criminal organizat folosea sediul PSD din Caransebeş. Este o situaţie foarte gravă". Iorgovan susţine că, exercitându-şi mandatul primit de la centru de a face curăţenie în filiala judeţeană, a descoperit un dosar în justiţie în care membrii unui grup infracţional specializat în falsificare de bani şi carduri au fost condamnaţi în şedinţă secretă, dovezile arătând că se întâlneau în se-diul PSD. "Cum au ajuns ei acolo?", întreabă Iorgovan. Senatorul susţine că a trimis două rapoarte către Mircea Geoană prin care cerea înlocuirea conducerii organizaţiei judeţene conduse de Ion Mocioalcă.
Excluderea sa din partid hotărâtă de filiala Caraş este reacţia celor vizaţi de rapoartele sale, afirmă Iorgovan. El susţine că va duce la îndeplinire mandatul politic încredinţat de Mircea Geoană de a înlă-tura corupţii din PSD Caraş Severin.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite