Iorgovan nu se dezlipeşte de Iliescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antonie Iorgovan a spus, ieri, că se supune deciziei partidului, care i-a retras sprijinul politic. Iorgovan a mai precizat că nu va pleca din echipa care s-a format şi a lucrat alături de Ion

Antonie Iorgovan a spus, ieri, că se supune deciziei partidului, care i-a retras sprijinul politic. Iorgovan a mai precizat că nu va pleca din echipa care s-a format şi a lucrat alături de Ion Iliescu. "Sunt legat de PSD. Sunt elemente care mă leagă de această tabără", a spus el dornic să contribuie la "fortificarea politică a partidului". Senatorul a mai spus că regretă că nu a avut ocazia să discute în Biroul Permanent al PSD despre afirmaţiile sale de la sfârşitul săptămânii trecute. "Eu nu am urmărit să jignesc pe nimeni", a adăugat senatorul, care a precizat că va fi mai atent pe viitor. "M-au sancţionat... Am înţeles că am greşit", a mai spus Iorgovan.
Întrebat de acuza de homosexualitate pe care a lansat-o vineri, Iorgovan a declarat că "eu nu am spus că X sau Y au fost vizaţi de criterii de acest gen". Tot legat de acest subiect, senatorul PSD a precizat că, în perioada 2000-2004, se discuta în mod frecvent în PSD despre această temă. "Eu nu pot să fac nominalizări, dar în partid se discuta frecvent această problemă (...) Este o întreagă discuţie, s-au adus unii pe alţii", a spus el. Referindu-se la Adrian Năstase, Iorgovan a susţinut că "dacă are o problemă de genul ăsta, e şantajabil".

"Cine pleacă din PSD, e liber să plece"
"Cine pleacă din PSD, e liber să plece", a declarat, ieri, senatorul Antonie Iorgovan despre cei care doresc să plece din partid. El a spus că vor pleca cei care nu se regăsesc în gândirea de stânga. "Trebuie să plece toţi cei care nu se simt de stânga", a precizat el. "Sunt oameni care au intrat la noi în partid, care ar fi intrat şi într-un partid condus de Tutankamon", a mai declarat Iorgovan referindu-se la unii oameni care, după părerea sa, au intrat în politică doar pentru a-şi satisface interesele economice.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite