Ion Iliescu: „Urmează un guvern de serviciu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele de onoare al PSD Ion Iliescu susţine că rezultatul moţiunii de cenzură de astăzi va determina formarea unui guvern „de serviciu", cu o misiune „absolut limitată" - să asigure desfăşurarea alegerilor locale şi parlamentare. În plus, fostul preşedinte al României crede că succesul votului din Parlament este o consecinţă a „degringoladei în care se află actuala Putere", potrivit unor declaraţii făcute la postu

„Guvernul nu mai avea susţinerea necesară nici măcar în partidul de bază al alianţei Puterii. Rezultatul este o confirmare a unei degringolade în care se află actuala Putere. Urmează un Guvern de serviciu, care să asigure desfăşurarea alegerilor locale şi parlamentare, poate chiar devansate, care să dea ţărrii un nou Parlament, cu o nouă majoritate, care să reflecte realitatea din ţară şi care să asigure continuitatea procesului de guvernare a ţării", a explicat, concret, Ion Iliescu.

Potrivit fostului preşedinte al României, indiferent dacă şeful Guvernului va fi sau nu Victor Ponta, misiunea strictă a noului Cabinet va fi de a asigura „buna desfăşurare a alegerilor", astfel încât, în urma parlamentarelor, să rezulte „o majoritate stabilă, necesară pentru susţinerea viitorii guvernări".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite