Ion Oltean: Cel puţin patru-cinci miniştri trebuie remaniaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedintele PDL Ioan Oltean a declarat astăzi, într-o intervenţie la RFI, că remanierea guvernamentală ar trebui să vizeze cel puţin patru-cinci miniştri ai Cabinetului Boc, pentru a da "un suflu nou" Executivului.

El le reproşează miniştrilor Sebastian Vlădescu şi Mihai Şeitan situaţia creată la plata drepturilor de autor. Oficialul PDL crede că activitatea ce viza plata pentru drepturile de autor ar fi trebuit altfel gestionată, pentru a se evita tensiunea şi nemulţumirea create în aceste zile.

"E nevoie de un nou suflu în interiorul Guvernului, printr-o remaniere guvernamentală, care ar presupune, în opinia mea, cel puţin patru-cinci miniştri. Acest lucru ar putea da un plus de credibilitate Guvernului şi un plus de energie, care să-l mobilizeze mai bine, în vederea realizării şi finalizării reformelor care au fost deja demarate", a spus Ioan Oltean.

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a spus, luni, înaintea şedinţei conducerii centrale a PDL, că evaluarea membrilor Executivului este "o promisiune ce a fost făcută parlamentarilor partidului". Un termen pentru această evaluare a fost avansat de vicepreşedintele PDL Raluca Turcan, 1 septembrie, relatează Agerpres.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite