Ion Predescu, judecător CCR: Referendumul trebuia validat. Aşa am şi votat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Predescu
Ion Predescu

Judecătorul CCR Ion Predescu a declarat în urmă cu câteva minute că referendumul trebuia validat. Întrebat dacă se teme de consecinţe pentru că a votat pentru validarea referendumului, Predescu a declarat că nu are de ce să-i fie teamă.

„Eu 14 ani si jumătate am fost senator. Am condus Comisia Juridică. De ce să-mi fie teamă? Dânsa (n.r. – Aspazia Cojocaru) a avut un anumit punct de vedere, eu altul, în raport cu datele prezentate de Guvern“, a declara Predescu, subliniind încă o dată că referendumul trebuia validat. „Aşa am şi votat“, a mai spus Ion Predescu. În plus, Ion Predescu a precizat că nu recunoaşte faptul că ieri a declarat că Aspazia Cojocaru este cea care a votat împotriva validării referendumului. „Nu am spus aşa ceva textual“, a conchis Predescu

Ion Predescu a declara ieri, după decizia Curţii: „Aşa a ieşit. Ea (n.r. Aspazia Cojocaru), cea de la PSD, a hotărât lucrurile", a declarat pentru gândul Ion Predescu. "Am luptat şi noi cât am putut. Aşa a ieşit însă. Luaţi datele de la Guvern şi analizaţi-le să vedeţi cât erau de limpezi", a mai spus judecătorul.

Pentru validarea referendumului au votat: Ion Predescu, Acsinte Gaspar, Tudorel Toader (toţi trei din tabăra USL).

 Pentru invalidarea referendumului au votat: Augustin Zegrean (preşedinte), Mircea Ştefan Minea, Petre Lăzăroiu, Iulia  Motoc (din tabăra PDL-Băsescu) Puskás Valentin Zoltán (propus de UDMR) şi Aspazia Cojocaru (propusă de PSD).

Citeşte şi: Augustin Zegrean: Nu noi am stabilit rezultatul referendumului, noi am confirmat datele de la BEC

Aspazia Cojocaru despre Mihai Gâdea: A făcut în viaţa lui o profesie? A făcut ceva?

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite