Ion Iliescu, înainte de împlinirea a 81 de ani: "Uneori, nu tinereţea este garanţia calităţii"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Iliescu
Ion Iliescu

Preşedintele de onoare al Partidului Social Democrat, Ion Iliescu, va împlini pe 3 martie 81 de ani. Acesta a vorbit într-un interviu, pentru Agerpres, despre o nouă generaţie de politicieni şi despre cum va sărbători cele peste opt decenii.

Fostul şef de stat este nemulţumit de situaţia în care a ajuns România în acest punct al vieţii sale. Acesta a adăugat că insăţi ideea din spatele Revoluţiei Române, pentru care "s-a ridicat poporul ca să schimbe în esenţă structura statului", a fost aceea ca oamenilor să le fie mai bine.

Întrebat dacă România are nevoie la conducerea sa de o nouă generaţie politică, Ion Iliescu a apreciat că acest lucru este totdeauna firesc, inevitabil, adăugând că "uneori, nu tinereţea este garanţia calităţii", potrivit Agerpres.

În ceea ce priveşte împlinirea venerabilei vârste de 81 de ani, Ion Iliescu a declarat că şi.ar dori să-şi păstreze, în continuare vigoarea intelectuală şi sănătatea.
 
Fostul şef de stat a afirmat că, pentru a-şi păstra sănătatea, merge pe bandă în fiecare dimineaţă.

Liderul de onoare al PSD a precizat că îşi va aniversa împlinirea celor 81 de ani împreună cu activul organizaţiei de Bucureşti a formaţiunii, adăugând că, deocamdată, nu ştie exact unde se va organiza evenimentul.

"Mă întâlnesc cu activul organizaţiei de Bucureşti (PSD Bucureşti - n.r.). Nici măcar nu ştiu (unde se va organiza evenimentul - n.r.), ei fac întâlnirea", a spus Ion Iliescu.

2011 înseamnă pestru preşedintele de onoare al PSD şi aniversarea a 60 de ani de căsnicie. Acesta a precizat, însă, că nu va organiza nimic festiv în acest sens, pentru că soţia sa, Nina, "nu este prea amatoare pentru manifestări publice".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite