Ion Iliescu: „Udrea este o femeie drăguţă, agreabilă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele de onoare al PSD a vorbit, în cadrul unui interviu, despre calităţile şi defectele ministrului dezvoltării regionale şi turismului, precizând că Elena Udrea este o femeie care are nişte calităţi intrinseci clare.

Ion Iliescu a lăudat-o pe Udrea, în revista VIP, precizând că aceasta are unele calităţi, dar şi mult succes în cadrul PDL. „Are, în mod real, nişte calităţi. Reuşeşte să aibă atâta succes în rândul partidului din care face parte, în rândul celor alături de care lucrează, precum şi în societate. E o femeie drăguţă, agreabilă, cu prezenţă plăcută şi reuşeşte. Are nişte calităţi intrinseci clare", a spus acesta.

Fostul preşedinte al României a ţinut să precizeze şi faptul că Elena Udrea are şi unele lucruri care o dezavantajează, precum resentimentele. „Are o evoluţie precipitată. E greu să dai sfaturi. Are nişte răutăţi care o dezavantajează, adică nu ştie, nici ea, să-şi păstreze echilibrul necesar. Resentimentele o domină adesea şi umbresc tocmai calităţile pe care, fără îndoială, le are", a încheiat Iliescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite