Ion Diaconescu a fost înmormântat cu onoruri militare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul preşedinte al PNŢCD, Ion Diaconescu, a fost înmormântat astăzi la Cimitirul Bellu dinCapitală.

UPDATE 17.00 Trupul cu sicriul lui Diaconescu a fost înmormântat în cimitirul Bellu, pe muzica fanfarei militare şi a focurilor de armă.

UPDATE 14.35 Emil Constantinescu, Victor Ciorbea şi Vasile Lupu au ţinut câte un discurs în biserică.

UPDATE 13.50 La ceastă oră la biserica Sfântul Spiridon este oficiată slujba religioasă, înmormântarea urmând să aibă loc la Cimitirul Bellu. La ceremonie particpă în jur de 250 de oameni. Din cortegiul funerar fac parte liderii ţărinişti Victor Ciorbea, Gheorghe Ciuhandu, Aurelian Pavelescu, Constantin Dudu Ionescu, Ioan Avram Mureşan.

UPDATE 12.45
Cortegiul funerar care însoţeşte sicriul cu trupul neînsufleţit al seniorului ţărănist Ion Diaconescu a părăsit, joi, sediul central al PNŢCD pentru a se îndrepta către biserica Sf. Spiridon, unde va fi oficiată slujba religioasă.

La ieşirea din sediul central al PNŢCD, cei aproximativ 300 de ţărănişti care urmează convoiul funerar l-au aplaudat pe fruntaşul ţărănist Ion Diaconescu.

La ora 14.oo va avea loc slujba de înmormântare a fostului preşedinte al PNŢCD, Ion Diaconescu, urmată de ceremonia de înmormântare la Cimitirul Bellu (Biserica Sf. Spiridon).

Fostul preşedinte al PNŢCD Ion Diaconescu a decedat, marţi seară, la vârsta de 94 de ani. Ion Diaconescu fusese tratat recent la Institutul de Cardiologie "C.C. Iliescu" Fundeni, din cauza unor tulburări de ritm cardiac. Fostul preşedinte al PNŢCD a fost externat în 3 octombrie din Institutul de Cardiologie "C.C. Iliescu" Fundeni.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite