Ioan Oltean, cel care a prezidat şedinţa Camerei Deputaţilor la vot: A fost o eroare regretabilă, cele doua proiecte s-au dus pe "bandă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepresedintele PDL Ioan Oltean, cel care a condus şedinţa Camerei Deputaţilor în momentul votării legilor prin care TVA-ul la alimente a fost micşorat la 5%, iar pensiile mai mici de 2.000 lei nu vor mai fi impozitate, a explicat că "a fost o eroare regretabilă" şi că dacă n-ar fi fost atenţionat după şedinţă, nici măcar n-ar fi sesizat "greşala".

Mai citeşte şi:

PDL-iştii au găsit soluţia pentru a anula TVA-ul de 5% şi neimpozitarea pensiilor

"A fost o eroare regretabilă, nici eu nu mi-am dat seama, m-a atenţionat cineva abia dupa şedinţă. Cele doua proiecte s-au dus pe "bandă" cu toate rapoartele de respingere pe care le-am avut pe ordinea de zi. Pur si simplu nu am sesizat", a spus vicepresedintele PDL

Ioan Oltean a declarat că PDL încearcă acum să găsească o rezolvare a problemei: "Stam acum toţi la doamna preşedinta Roberta Anastase şi ne gândim la o soluţie pentru remedierea greşelii, cu atât mai mult cu cât actualul context economic e nefavorabil adopării unor astfel de măsuri".

Faptul că niciunul din parlamentarii PDL nu a sesizat "eroarea", în frunte cu cel care conducea şedinţa în Plen reiese clar din comenariul făcut de Ioan Oltean după ce toţi cei 290 de deputaţi prezenţi în sală la momentul votului au zis "da", pentru TVA de 5% la alimentele de bază.

"Zero abţineri, zero respingeri, exact ca la Marea Adunare Naţională", a spus atunci Ioan Oltean.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite