Oltean: Popa a fost "răsfăţata" PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Secretarul general al PDL Ioan Oltean s-a arătat dezamăgit de plecarea Mihaelei Popa, pe care o consideră o "răsfăţată" a partidului, un om căruia i s-au oferit de toate şi care nu avea motive să plece.

"Doamna Mihaela Popa a fost o răsfăţată a partidului, i s-au oferit de toate. A fost europarlamentar, preşedinte de organizaţie, senator, vicepreşedinte al partidului. Nu avea motive să plece din partid. Poate că unii care nu au fost băgaţi în seamă şi nu au primit ce a primit dânsa ar putea avea scuza că sunt decepţionaţi, dar dânsa a fost băgată în seamă. I s-au dat de toate", a declarat Ioan Oltean.

Secretarul general al PDL a spus că ştie motivele pentru care Mihaela Popa a ales să plece din PDL, dar nu vrea să le menţioneze.

"Ştiu de ce a plecat, dar nu discut acest subiect. Cu toate acestea, mă surprinde decizia dânsei de a pleca din partid. O avertizez şi pe dânsa, şi pe alţii care pleacă în legătură cu faptul că acolo unde merg vor fi întotdeauna nişte străini", a spus Ioan Oltean.

Secretarul general al PDL a adăugat că formaţiunea nu ţine pe nimeni cu forţa.

"Noi nu ţinem pe nimeni legaţi de noi, dar unde vor merge cei care părăsesc partidul nu vor fi acasă, vor fi nişte străini", a subliniat Oltean.

Senatorul Mihaela Popa a anunţat, astăzi, într-o conferinţă de presă susţinută la Iaşi alături de vicepreşedinţii PNL Sorin Frunzăverde şi Relu Fenechiu, că trece de la PDL la PNL. Ea a spus că motivul plecării sale din PDL este legat de "lipsa exerciţiului democratic în partid".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite