Chelaru: Nu e suficient ca Geoană să vrea să fie membru, trebuie să vrea şi PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Chelaru
Ioan Chelaru

Vicepreşedintele PSD Ioan Chelaru a declarat, astăzi, că nu este suficient ca senatorul Mircea Geoană să-şi exprime dorinţa de a reveni în partid, mai este necesar şi acceptul PSD, "având în vedere momentele relativ delicate prin care a trecut şi la care a expus şi partidul", notează Mediafax.

Chelaru a fost întrebat dacă l-ar putea considera pe Mircea Geoană din nou drept un coleg de partid, aşa cum afirmă senatorul independent.

"Eu i-am recunoscut întotdeauna fostului preşedinte al partidului şi colegului de Senat Mircea Geoană calităţile importante de om politic şi dimplomat şi pe care sigur nu şi le-a pierdut, însă aceasta este opţiunea dumnealui, dacă doreşte sau nu să revină în PSD. Dar nu este numai opţiunea dumnealui, este şi opţiunea partidului care trebuie să-l şi primească de data aceasta, având în vedere momentele relativ delicate prin care a trecut şi dumnealui şi la care a expus şi partidul. Eu rămân la părerea că decizia rămâne la domnul Geoană şi, dacă şi-o va manifesta în mod expres în sensul depunerii unei adeziuni, sigur că trebuie să se ia o decizie", a declarat Chelaru.

"Mircea Geoană este un om care a marcat viaţa politică din România, a marcat inclusiv viaţa PSD, e adevărat că ne-a adus şi suficiente probleme, dar nimeni nu are o viaţă politică rectilinie", a mai susţinut el.

Senatorul independent Mircea Geoană a declarat, într-un interviu acordat Mediafax, că el nu a plecat niciodată din PSD şi că se consideră în continuare un social-democrat, arătând că va candida pentru un nou mandat la Senat în acelaşi colegiu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite