Ioan Bălan(PDL Suceava): Demisia lui Uricec din partid este un gest regretabil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul Ioan Bălan, secretarul general al PDL Suceava
Deputatul Ioan Bălan, secretarul general al PDL Suceava

Secretarul general al PDL Suceava, deputatul Ioan Bălan, a declarat, luni, că demisia din PDL a deputatului de Suceava Eugen Uricec este un gest regretabil, mai ales că vine din partea fostului președinte al organizației județene, notează Mediafax.

Bălan a declarat că demisia din PDL a lui Uricec este un gest „regretabil".

„Este un gest regretabil și de neacceptat mai ales că vine din partea unui parlamentar care a fost și președinte al organizației județene", a spus Bălan.

Președintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, a declarat că Eugen Uricec a fost membru al PD când PD era social-democrat și coleg în Internaționala Socialistă cu PSD și a înțeles că este nevoie să vină alături de PSD.

„Împreună vom putea consolida un proiect politic la Suceava, într-un judeţ în care Gheorghe Flutur credea, până astăzi, că poate controla totul", a spus Nechifor.

Eugen Constantin Uricec a fost preşedinte al PD Suceava până în decembrie 2007, când PD a fuzionat cu PLD şi a format PDL, iar după fuziune conducerea PDL Suceava a fost preluată de actualul preşedinte al organizaţiei, Gheorghe Flutur.

Deputatul PDL Eugen Uricec a declarat, luni, în plenul Camerei Deputaţilor, că demisionează din grupul PDL şi se alătură grupului PSD.

Uricec a precizat că trece de la PDL la PSD din motive personale.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite