Întrebat de Realitatea Tv despre noua vilă din Snagov, Videanu acuză postul de televiziune că desfăşoară o campanie de denigrare la adresa sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adriean Videanu
Adriean Videanu

Ministrul Economiei, Adriean Videanu, a intervenit telefonic la o emisiune a postului de televiziunea Realitatea Tv, pentru a acuza postul că desfăşoară campanie de discreditare la adresa sa deoarece companiile naţionale nu mai vând publicitate la televiziuni. În emisiune tocmai se prezenta noua vilă din Snagov a oficialului, cu o suprafaţă de 1.340 mp, şi un teren de 5.400 m.p.

"Este o investiţie pe care o realizez de şase ani de zile (...) Eu mi-am făcut casa din bani trecuţi în declaraţiile de avere", a spus ministrul, contactat de Realitatea TV.

Potrivit declaraţiilor ministrului Economiei vila are doar patru apartamente - patru dormitoare, pentru el şi soţia sa, cei doi copii şi unul din părinţi. Deoarece subsolul şi dependinţele ocupă aproximativ jumătate din spaţiul construit, ministrul a declarat că pentru locuit nu mai rămân decât "şase sute şi ceva de metri pătraţi".

Videanu s-a declarat profund deranjat de faptul că astfel de informaţii au apărut într-o emisiune în care s-a vorbit despre măsurile de austeritate impuse de Guvern şi în care au fost prezentate gesturile disperate ale unor oameni care au ajuns în imposibilitatea de a-şi achita ratele.

În ceea ce priveşte terenul, Videanu a precizat că "a fost cumpărat de la o persoană fizică care a avut un contract de concesionare cu Biserica Ortodoxă Română". Deoarece terenul a trecut în proprietatea sa, el achită anual către BOR o taxă de concesiune de 101 euro. Terenul are 5.400 m.p.

"Pentru fiecare leu am plătit taxe şi impozite", a sustinut el, afirmând că este unul dintre puţinii politicieni care îşi pot justifica fiecare ban.

"Eu am avut o afacere la vedere, nu m-am ascuns în spatele mamei soacre, a fraţilor sau a cumnaţilor. Cei care muncesc cred ca îşi pot permite (astfel de locuinţe, n.r.). Am muncit zi şi noapte multă vreme, pentru a putea pune pe picioare un business adevărat. Nu am avut, nu am şi nu voi avea vreodată afaceri cu statul", a adăugat Adriean Videanu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite