Întoarcerea la popor, în cămaşă cadrilată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cravata dăunează grav popularităţii Suspendarea din funcţia de preşedinte i-a adus lui Traian Băsescu libertatea de a-şi alege zilnic ţinuta vestimentară după cum are chef, nu

Cravata dăunează grav popularităţii

Suspendarea din funcţia de preşedinte i-a adus lui Traian Băsescu libertatea de a-şi alege zilnic ţinuta vestimentară după cum are chef, nu conform cerinţelor protocolului de la Cotroceni. Prin urmare, în ultimele zile, Băsescu preferă mai ales cămăşi cadrilate, cu carouri mari, şi a renunţat complet la cravată şi sacou. Ovidiu Buta, jurnalist de modă, are o explicaţie clară a acestui fenomen:

"Faptul că Traian Băsescu optează pentru cămăşi cadrilate este mesajul de campanie "Mă întorc la popor". Aceste materiale sunt potrivite pentru timpul liber, semnifică relaxare, în timp ce uniurile - în special griurile pe care le prefera Băsescu ca preşedinte - te duc cu gândul la întâlniri de afaceri, la momente rigide, la severitate", a declarat, pentru "Adevărul", Ovidiu Buta.

Jurnalistul de modă spune că, în acest moment, Traian Băsescu reiterează ideea din campania sa electorală pentru Primăria Capitalei.

"Este aceeaşi manevră de imagine din perioada în care se afla în competiţie cu Mircea Geoană şi când optase pentru o campanie în oglindă. Erau arătaţi pantofii lui Traian Băsescu, purtaţi, folosiţi, de om care munceşte mult şi, prin comparaţie, cei eleganţi, noi, bine lustruiţi ai lui Mircea Geoană. Sau servieta clasică a lui Băsescu, faţă de cea foarte la modă a contracandidatului său…", îşi aminteşte specialistul în modă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite