Întâlnirea dintre Ponta și Philip Gordon, cu ușile închise

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Philip H. Gordon
Philip H. Gordon

Philip Gordon, asistentul secretarului de stat american, Hillary Clinton, a ajuns la Palatul Victoria în urmă cu 20 de minute, pentru o întrevedere cu premierul Victor Ponta privind criza politică din România. Deși, inițial, stafful Guvernului i-a anunțat pe jurnaliști că pot avea oportunități de imagine la începutul întâlnirii, discuția se poartă în acest moment cu ușile închise.  

Update 18.05: Philip Gordon a plecat de la Palatul Victoria fără să facă nicio declaraţie de presă.

Americanul Philip Gordon a avut un maraton de întâlniri astăzi, în mai puțin de șase ore, cu oficialii români - președintele suspendat Traian Băsescu, cel interimar Crin Antonescu și premierul Victor Ponta.

Principalele declarații

Philip Gordon „Ne pasă de România, ne este un prieten și un partener strategic. Ne pasă de democrația din România și face tot ce se poate pentru a susține statul de drept și independența instituțiilor. Suntem preocupați de această situație“, a declarat Gordon în cadrul întrevederii cu Antonescu.  

Crin Antonescu „Mă bucur că ați venit, avem o situație aici, în România, o situație politică“.

După întâlnirea de la Cotroceni, Philip Gordon a promis că va face o declarație de presă în care să prezinte concluziile întâlnirilor de astăzi, însă nu a precizat nici ora și nici locul unde va avea loc aceasta.  

Este de așteptat ca declarația de presă a oficialului american să aibă loc la Palatul Victoria având în vedere că întâlnirea cu șeful Guvernului este ultima pe agenda lui Philip Gordon din rândul oficialilor români.

Rămâi pe adevarul.ro pentru a urmări reacțiile lui Philip Gordon în urma întâlnirilor de la București!

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite