Şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, Ion Stoica, a fost numit secretar general al MAI

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, Ion Stoica, a fost numit, luni, din nou secretar general al Ministerului Administraîiei şi Internelor (MAI) în locul chestorului de poliţie Irina Alexe, numit în luna martie de către fostul ministru Gabriel Berca.

"Începând cu data de astăzi, 14 mai a.c., prin decizia primului-ministru, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 323 din 14 mai 2012, Ion Stoica exercită cu caracter temporar funcţia publică de secretar general al Ministerului Administraţiei şi Internelor. Decizia a fost emisă la propunerea Ministerului Administraţiei şi Internelor, cu avizul favorabil al Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici", informează Biroul de presă al MAI.

Anterior acestei date, chestorul de poliţie Ion Stoica a îndeplinit atribuţiile funcţiei de inspector-şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, a precizat sursa citată.

Ion Stoica a mai deţinut funcţia de secretar general al MAI şi pe cea de adjunct al Poliţiei Municipiului Piteşti.

Regele asfaltului din Argeş, Cătălin Spătaru, cercetat într-un caz de evaziune fiscală, este finul lui Ion Stoica, aminteşte Mediafax.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite