Independenţii din Parlament au strâns 8.000 de semnături pentru înfiinţarea UNPR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Parlamentul se pregăteşte pentru un nou partid
Parlamentul se pregăteşte pentru un nou partid

Liderul grupului independenţilor din Senat, Liviu Câmpanu, a declarat că membrii partidului au strâns 8.000 de semnături la nivel naţional, astfel că săptămâna viitoare vor fi depuse la tribunal actele pentru înfiinţarea Uniunii Naţionale pentru Progresul României.

"Săptămâna viitoare vom depune actele la Tribunal pentru constituirea Uniunii Naţionale pentru Progresul României, prescurtat UNPR. Vom avea filiale la nivelul tuturor judeţelor ţării şi la nivelul municipiului Bucureşti, dar şi organizaţii la nivelul tuturor unităţilor administrativ-teritoriale ale ţării", a spus Câmpanu, citat de Mediafax.

Independenţii trebuie să adune 25.000 de semnături din 18 judeţe pentru a forma partidul. Potrivit senatorului, viitorul partid va avea un preşedinte, un preşedinte executiv, un secretar general, un preşedinte de onoare şi opt vicepreşedinţi, câte unul pentru fiecare regiune istorică. Aceştia vor alcătui Biroul Politic Naţional al viitoarei formaţiuni. Membrii Biroului Politic împreună cu preşedinţii organizaţiilor judeţene vor forma Comitetul Executiv Naţional.

"Noi vom organiza un Congres în a doua decadă a lunii aprilie ca să nu interferăm cu Paştele", a explicat Câmpanu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite