Iliescu a încercat Polul la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ion Iliescu s-a întâlnit cu Biroul Judeţean de Conducere al PSD Cluj la restaurantul Hotelului Victoria, discuţiile lungindu-se până aproape de miezul nopţii. Întâlnirea a fost calificată ca

Ion Iliescu s-a întâlnit cu Biroul Judeţean de Conducere al PSD Cluj la restaurantul Hotelului Victoria, discuţiile lungindu-se până aproape de miezul nopţii.
Întâlnirea a fost calificată ca una de curtoazie de către senatorul Vasile Dâncu. "Nu am amestecat politica cu problemele ONG-urilor. Ne-am salutat şi am discutat respectuos. Asta nu ne împiedică să continuăm să-i combatem punctele de vedere în continuare, în demersurile noastre", a spus Dâncu. Vineri, Iliescu a participat, alături de fostul premier Petre Roman, la Forumul pentru Dezvoltare Durabilă şi Protecţia Mediului. Iliescu a vorbit în picioare, a dat asigurări că Polul Social nu este partid politic şi a exprimat aceleaşi opinii împotriva puterii, cu gesturi extrem de largi şi ritmice ale mâinii. A spus că impozitarea adusă de Tăriceanu avantajează 300 mii de bogaţi, dar a produs sărăcirea muncitorilor, a elogiat maghiarii, care nu au restituit nimic foştilor proprietari în natură, ci au oferit doar despăgubiri limitate. În aplauzele asistenţei, a dezvăluit cauzele crizelor sociale şi economice din fostele ţări socialiste, a ghicit cauzele inundaţiilor - tăierea jnepenişurilor, şi a expus teoria dezvoltării durabile, care ar trebui să lase şi ţările sărace să recupereze decalajul economic care-i separă de cei bogaţi.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite