Iliescu, despre comportamentul lui Ungureanu: Simțul măsurii și bunul simț sunt o marfă rară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce Victor Ponta i-a recomandat "multă liniște" eurodeputatei Monica Macovei, președintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a afirmat miercuri pe blog că atitudinea lui Mihai Răzvan Ungureanu confirmă că "simțul măsurii și bunul simț sunt o marfă rară".

"Despre comentariile d-lui Mihai Răzvan Ungureanu - afirmate la Realitatea TV - mă abțin de la orice fel de comentarii. Nici nu aș vrea să-i amintesc cum i-am luat apărarea , în debutul activității sale diplomatice... și nu numai ! Comportamentul său confirmă însă, un adevăr : Simțul măsurii și bunul simț - sunt o marfă rară", scrie fostul președinte în post scriptumul ultimului său articol de pe blog.

Iliescu face referire la declarația de marți al lui Ungureanu, în care președintele ICCD a spus că fostul șef de stat este "o altă stea" a politicii internaționale. Aceasta mențiune a venit în contextul în care moderatoarea Paula Rusu l-a întrebat ce părere are de declaraţiile lui Ion Iliescu care a vorbit despre sosirea intempestivă a lui Gordon la Bucureşti, vădit influenţat de campania de dezinformare reuşită de partizanii lui Traian Băsescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite