Iliescu despre afirmaţiile lui Mitrea: Mahalaua politică dăunează imaginii partidului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat astăzi, la o întâlnire informală a liderilor PSD, că deşi nu doreşte să comenteze afirmaţiile senatorului Miron Mitrea la adresa liderului PSD, Mircea Geoană, astfel de ieşiri care aduc în atenţia publică "mahalaua politică" dăunează imaginii partidului.

Iliescu a evitat iniţial să comenteze afirmaţiile pe care senatorul PSD Miron Mitrea le-a făcut într-o convorbire telefonică privată la adresa liderului partidului, Mircea Geoană, afirmând că nu doreşte să se autopronunţe în legătură cu eventuale măsuri de partid în acest sens, acestea fiind resortul forurilor statutare.

Întrebat însă dacă astfel de afirmaţii dăunează imaginii partidului, Iliescu a răspuns: "Da sigur că dăunează. Mahalaua politică extinsă în public afectează partidul".

Cotidianul "Evenimentul Zilei" a făcut publică, în ediţia de luni, bazându-se pe o înregistrare primită la redacţie din surse anomine, o convorbire telefonică în care senatorul Miron Mitrea promite să se răzbune pe Mircea Geoană pentru că l-a împiedicat să ocupe funcţia de vicepreşedinte al Senatului, funcţie care a revenit, în urma înţelegerii ditnre PSD şi PC, senatorului Dan Voiculescu.

Geoană a răspuns declaraţiilor lui Mitrea spunând că "este o jignire nemeritată la adresa partidului şi a colegilor de partid. Este un gest cel puţin neelegant. Sunt convins că la nivelul partidului şi a colegilor s-a format o opinie defavorabilă".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite