Iliescu: Reapariţia PCR nu reprezintă o ameninţare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Iliescu
Ion Iliescu

Reapariţia Partidului Comunist Român (PCR) nu mai reprezintă o ameninţare, la 20 de ani de la interzicerea acestuia, a afirmat astăzi preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, adăugând că oamenii vor fi reticenţi faţă de noua denumire.

Întrebat cum comentează faptul că Partidul Alianţa Socialistă a anunţat că îşi va schimba, la congresul extraordinar din 3 iulie, numele în Partidul Comunist Român, Ion Iliescu a apreciat că nu mai reprezintă o ameninţare.

"E treaba lor. Ce ameninţare poate să fie? Pentru că nu au avut succes cu denumirea de Alianţa Socialistă, probabil că se gândesc că o să aibă mai mare succes dacă reînvie această denumire. Eu nu cred că asta le dă ceva în plus, ba din contră. Asta o să mărească reţinerile oamenilor faţă de ei", a spus Iliescu, citat de Mediafax.

Partidul Alianţa Socialistă a anunţat că îşi va schimba, la congresul extraordinar din 3 iulie, numele în Partidul Comunist Român, al cărui scop este ca la putere să ajungă "oamenii cinstiţi, devotaţi ideilor nobile de propăşire materială şi spirituală". Vezi aici detalii.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite