Iliescu, alături de Năstase împotriva lui Geoană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Grupurile de putere din partid s-au angajat într-o nouă bătălie, nemulţumite de prestaţia liderului PSD Mircea Geoană se apără în faţa valului de atacuri declanşate la adresa sa

Grupurile de putere din partid s-au angajat într-o nouă bătălie, nemulţumite de prestaţia liderului PSD

Mircea Geoană se apără în faţa valului de atacuri declanşate la adresa sa de către Adrian Năstase şi Vasile Dâncu. Geoană a afirmat că, prin campania costisitoare de imagine pe care Adrian Năstase a început-o pe seama partidului, fostul premier se îndepărtează tot mai mult de întoarcerea la conducerea PSD.

Vasile Dâncu a afirmat că lui Mircea Geoană îi lipsesc identitatea de lider şi experienţa politică. Ion Iliescu susţine că e loc pentru toată lumea şi că Adrian Năstase este în dreptăţit să se gândească la revenirea în conducerea PSD.

"Fiecare om politic are dreptul să încerce să-şi refacă imaginea într-o formă pe care o consideră cât mai bună pentru acel personaj politic. Dar fiecare leu care este cheltuit în această campanie pe seama partidului îl îndepărtează pe Adrian Năstase de scopul pe care şi-l propune", a afirmat Geoană.

Liderul PSD a mai spus că Năstase poate să revină în echipa de conducere a partidului numai prin mecanisme democratice. "Ca să poţi să fii într-o echipă de conducere ai nevoie, în orice instituţie democratică, ca cineva să te propună, cineva să te aleagă şi ai nevoie de un congres.

Nu există nicio modalitate ca cineva să fie într-o funcţie de conducere în afara votului democratic din partid", a precizat Geoană.

Ofensiva lui Dâncu

Vasile Dâncu l-a atacat dur pe Mircea Geoană. Dâncu a spus, într-un interviu acordat agenţiei hotnews, că lui Geoană îi lipsesc experienţa politică şi identitatea de lider. "Un lider trebuie să existe pur şi simplu. Mircea Geoană a fost atacat din interiorul partidului multă vreme şi asta l-a făcut să nu mai aibă încredere în oameni.

L-a făcut să găsească strategii florentine", mai spune Dâncu despre Geoană."Sunt unii colegi în partid, şi Vasile Dâncu începe să intre în această categorie, care pot scrie un doctorat despre reforma în partid, când toată lumea aşteaptă de la ei o teză despre cum să învingem adversarii", a spus preşedintele PSD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite