Iliescu, despre Geoană: "Să ştiţi că porecla pe care a primit-o de la mine a avut un fundament"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele de onoare al PSD a declarat că Mircea Geoană nu îi cerea în general sfatul, menţionând că porecla pe care preşedintele Senatului a primit-o de la el a fost pe bună dreptate.

"În general nu îmi cerea sfatul. Eu nu am avut de ce să-l caut. Să ştiţi că porecla pe care a primit-o de la mine a avut un fundament... Cert este că trebuie să respecte Statutul partidului", a spus Iliescu.

El a dat asigurări că susţine actuala conducere a partidului.

"Diferenta între mine şi băieţii tineri este că eu am trecut prin tinereţe. Ştiu ce înseamnă imboldurile acesteia. Fiecare acţionează aşa cum crede şi cum poate. Am sprijinit şi voi sprijini conducerea mai tânără a partidului. Eu sper ca aceste procese să întărească, nu să slăbească partidul", a adăugat Ion Iliescu.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a anuntat că BPN a votat unanim ca recomandarea Comisiei de integritate de excludere a lui Mircea Geoană din partid să fie supusă dezbaterii Comitetului Executiv, care a fost convocat 22 noiembrie.

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, l-a etichetat pe Mircea Geoană drept "prostănac" pentru gafele politice pe care le-a făcut de-a lungul anilor.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite