Iliescu îl atacă dur pe Geoană: Cu gafele lui am pierdut alegerile!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele de oanoare al PSD, Ion Iliescu l-a arătat cu degetul pe şeful Senatului, Mircea Geoană, ca responsabil pentru pierderea suferită de PSD în două confruntări electorale importante: parlamentarele din 2004 şi prezidenţialele din 2009.

Autorul ştampilei „prostănacul", care a rămas lipită pe imaginea fostului şef al PSD, a făcut apel la cei care, „prin decizii personale, riscă să compromită interesul general", să renunţe la politică.

"Am pierdut alegerile pe mâna noastră în 2004 şi alegerile prezidenţiale din 2009, tot pe mâna noastră, din cauza gafelor aceluiaşi om: Geoană. În 2004, a vrut neapărat să vadă lumea că este candidat la postul de premier şi a ieşit cu o declaraţie publică în care spunea că nu avem nevoie la alegeri de voturile PRM. Şi PRM a votat cu Băsescu. Şi tot el a făcut gafa care a dus la pierderea propriilor alegeri", a spus Iliescu, la Alexandria.

"Fapte întâmplătoare ale unor indivizi fără discernământ pot să compromită nişte interese majore, de partid şi de stat. (...) Sunt oameni care îşi pierd uzul raţiunii în momente cruciale pentru viaţa societăţii şi care compromit nu soarta lor, ci soarta ţării. Politica este echilibristică pe sârmă. Cine nu are înţelepciunea necesară, să se lase, să-i lase pe alţii care pot să o facă cu dăruire, nu pornind de la interese înguste", a mai spus Ion Iliescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite