Ilie Sîrbu este liderul senatorilor PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Socrul lui Victor Ponta, Ilie Sîrbu, a fost ales cu 24 de voturi "pentru" liderul senatorilor PSD.

Senatorul Ilie Sîrbu a declarat, după alegerea sa, că relaţia cu ginerele său, Victor Ponta, care deţine şefia PSD, nu a reprezentat un atu în câştigarea funcţiei.

"Sperăm ca împreună să putem face o echipă.... Cred că relaţia noastră de familie nu e secretă, el nu a venit în partid datorită mie, el m-a găsit în partid, de acum lumea a discutat foarte mult despre ea, nu cred eu că mai e actuală. E o chestie care, de acum, trece într-un plan secund. Nu asta e important, important e ce facem fiecare dintre noi.... Eu am mulţumit tuturor, şi celor care m-au votat şi celor care nu.... Cred că putem să dăm un impuls grupului de la Senat în perioada următoare", a spus Sîrbu, după şedinţa grupului.

Victor Ponta este cel care l-a propus pe Ilie Sîrbu ca lider al senatorilor social-democraţi. Astfel, parlamentarii PSD l-au desemnat astăzi, prin vot secret, cu un scor de 24-14, pe socrul lui Ponta pentru a se ocupa de coordonarea senatorilor social-democraţi.

La Camera Deputaţilor, parlamentarul social-democrat Viorel Hrebenciuc nu a mai candidat pentru şefia grupului PSD, în locul acestuia fiind numit deputatul Mircea Duşa. Vezi aici detalii.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite