Ilie Sârbu: Ungureanu nu şi-a revenit din şocul pierderii postului de prim-ministru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, susţine că Mihai Răzvan Ungureanu nu şi-a revenit din şocul pierderii postului de prim-ministru, iar proiectul anunţat de acesta este o formulă pe care au mai încercat-o şi alţii şi care nu a dat niciun rezultat.

"Eu cred că domnul Ungureanu nu şi-a revenit după şocul pe care l-a trăit după pierderea guvernării şi căderea din postul de prim-ministru. A pierdut două posturi foarte importante - şef la SIE şi prim-ministru. Acum, fiind în postura doar de cetăţean român sau ce catedră mai are dânsul pe la Iaşi, încearcă formule pe care le-au încercat şi alţii înaintea dânsului şi nu au dat niciun rezultat, aşa că nu avem nici de ce să ne îngrijorăm, nici să fim foarte atenţi la ce spune domnul Ungureanu", a spus social-democratul.

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, luni, la B1 Tv, că se gândeşte să constituie o asociaţie, care s-ar putea numi Iniţiativa Civică de Centru-Dreapta, el opinând totodată că este nevoie de o regrupare a dreptei în jurul câtorva principii pe care le poate exprima o platformă comună.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite