Ilie Sârbu (PSD) despre discursului preşedintelui din Parlament: “ A venit primăvara şi Băsescu iese la aer!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul senatorilor PSD Ilie Sârbu a declarat că parlamentarii USL ar trebui să boicoteze mesajul pe care preşedintele Traian Băsescu vrea să-l transmită Legislativului, notează RFI.

"Personal, nu cred că preşedintele Băsescu mai are să ne comunice ceva, nici nouă şi nici naţiunii române. Sigur, e un joc pe care-l face periodic, acum a fost o perioadă în care a stat ascuns, a tăcut mai mult şi, sigur că venind primăvara, domnul Băsescu încearcă să iasă la aer, nimic mai mult!", a punctat Sârbu.

Referitor la posibilitatea ca parlamentarii USL să boicoteze discursul preşedintelui Traian Băsescu, Ilie Sârbu a spus: "Punctul meu de vedere e că nu ar trebui să ne prezentăm, pentru că nu aşteptăm nimic, dar decizia nu-mi aparţine, astăzi va fi o decizie a Uniunii Social Liberale".

Preşedintele Traian Băsescu a trimis săptămâna trecută o scrisoare preşedinţilor Senatului şi Camerei Deputaţilor, în care îi informează că doreşte să adreseze un mesaj pe teme de politică internă, în Parlament, pe data de 7 martie.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite