Socrul lui Ponta despre Sebastian Lăzăroiu: „Nu va mai trece mult şi „cadavrul lui politic va fi ridicat de maşina de gunoi „

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu (socrul liderului social-democraţilor, Victor Ponta), îl atacă dur pe ministrul Muncii, Sebastian Lăzăroiu, despre care afirmă că nu ar fi găsit cu „ acoperişul întreg „ la un eventual control psihiatric, iar „cadavrul său politic va fi ridicat de maşina de gunoi şi aruncat în groapa de mizerii a istoriei" .

Reacţia social-democratului vine după ce Sebastian Lăzăroiu „i-a servit" o ironie acidă, deranjat că Ilie Sârbu l-a criticat, într-o emisiune la Realitatea TV, pe consilierul său, Mirel Axinte, care înjurase pe blogul personal un sinucigaş. Atitudinea lui Axinte a făcut subiectul unei dezbateri difuzate de Realitatea TV, iar Sârbu s-a numărat printre invitaţii în platou. La o zi după emisiune, Sebastian Lăzăroiu a vorbit într-un interviu Hotnews despre "linşajul mediatic" asupra lui Axinte de la Realitatea TV. "Linşajul mediatic pe care l-am văzut aseară la Realitatea TV m-a dezgustat profund. Probabil nu doar pe mine. Mă uitam cine sunt cei care îl judecă pe Mirel Axinte şi îi cer demisia. Un popă politician cu sutană de securist ( trimitere la Ilie Sârbu n.r.) şi o haită de hiene plătite de PSD să mintă în fiecare seara la televizor", a declarat ministrul Muncii. (n.r Ilie Sârbu a absolvit în 1975 Institutul Teologic din Sibiu. Câteva publicaţii au speculat la un moment dat pe tema unei eventuale colaborări a sa cu Securitatea).
Replica lui Sârbu nu s-a lăsat aşteptată. "Aşa cum m-am aşteptat, Sebastian Lăzăroiu şi-a iertat consilierul personal pentru simplul fapt că acesta regretă părerile extrem de agresive postate pe blogul personal despre un om care, împins de griji şi necazuri, în disperare şi fără sprijin, a îndrăznit să-şi pună capăt zilelor tocmai în faţa <înaltului> trepăduş de la Bucureşti. Sebastian Lăzăroiu nu este dezgustat de limbajul de mahala sau de mintea bolnavă a acestui infim şi obscur ocupant de birou, ci este dezgustat de <linşajul mediatic> generat de această situaţie. Aşa cum Sebastian Lăzăroiu are puterea să înţeleagă, şi să ierte chiar, conduita acestei brute plătită din banii românilor, aşa şi eu pot să înţeleg cum de o figură dubioasă, ipocrită şi parvenită, a ajuns ministrul muncii. Cât caracter!!! Câtă demnitate!!! Câtă onoare!!!", spune senatorul PSD printr-un comunicat.

Ilie Sârbu opinează că Mirel Axinte nu ar fi sănătos mintal, iar şeful acestuia, Sebastian Lăzăroiu, ar avea şi el probleme dacă ar fi controlat psihiatric. " Îmi rezerv dreptul de a-mi păstra poziţia cu privire la faptul că un control psihiatric nu l-ar găsi cu toate <ţiglele pe casă>, cum de altfel sunt convins că nici pe ministrul Lăzăroiu un examen de acest gen nu l-ar găsi cu <acoperişul întreg>, ", mai susţine social-democratul.
"Îl anunţ pe domnul Lăzăroiu că nu va trece mult timp până când, asemenea recomandării morbide a consilierului său, cadavrul lui politic va fi ridicat de maşina de gunoi şi aruncat în groapa de mizerii a istoriei", conchide fostul ministru al agriculturii, făcând aluzie la afirmaţia consilierului Mirel Axinte că trupurile sinucigaşilor ar trebui strânse de REBU, nu de IML.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite