Igaş: „ Ponta a fost huiduit la Focşani”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul de Interne, Traian Igaş, susţine într-un comunicat remis presei, astăzi, că preşedintele PSD, Victor Ponta, a fost huiduit, marţi, la Focşani, ceea ce arată, că protestele oamenilor vizează întreaga clasă politică.

"Îmbărbătat de Antene, Victor Ponta, s-a dus să facă o baie de mulţime la Focşani, într-un mediu pe care îl credea securizat de proteste. Însă, cu toată organizarea pesedistă,co-preşedintele USL a fost întâmpinat cu huiduieli. Surprins de reacţia oamenilor, Ponta şi-a înghiţit pe loc discursul populist şi, vitejeşte, nu a mai spus nimic", susţine vicepreşedintele PDL.

Liderul PDL, susţine că protestele nu sunt îndreptate numai împotriva puterii, iar opoziţia trebuie "să lase demagogia deoparte şi să adopte o atitudine responsabilă".

"Oamenii nu uită că şi liderii USL au fost la guvernare, că au ocupat poziţii importante în statul român şi au arătat cu prisosinţă nimicul de care sunt în stare.  Din acest motiv, încercările socialiştilor de a poza în alternativă sunt sortite eşecului",se mai arată în comunicat.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite