Igaş despre Ponta: “Prostul dacă nu-i fudul, parcă nu e prost destul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş
Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş

Ministrul de Interne, Traian Igaş, crede că propunerile "procurorului ratat" Victor Ponta de amendare a bugetului pe 2012 ar determina un dezastru economic, aşa cum au anticipat şi "vocile avizate", pe care liderul PSD le ignoră, dovedind că i se potriveşte perfect vorba „prostul dacă nu-i fudul, parcă nu e prost destul".

"După ce şi-a probat incompetenţa profesională în domeniul juridic, procurorul ratat Victor Ponta emite acum păreri savante şi în zona economică. Condiţionările USL pentru votarea legii bugetului de stat, formulate de incompetentul Ponta, arată cât de jos a ajuns nivelul de expertiză în alianţa socialistă", a susţinut democrat-liberalul Traian Igaş, într-o declaraţie de presă.

"Aşa cum ne-a obişnuit, iresponsabilul Ponta nu ţine cont de opiniile avizate, ţinând morţiş să se facă din nou de râs. La noi în Arad există o vorbă <prostul dacă nu-i fudul, parcă nu e prost destul>. Lui Ponta i se potriveşte perfect", a comentat Igaş.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a anunţat, joi, la Craiova, că USL are zece condiţii pe care bugetul pe 2012 propus de Guvernul Boc trebuie să le îndeplinească, pentru ca Opoziţia să-l voteze.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite